Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

De biologische alleskenner

biologische catering kookworkshops koos boertjens

 

Er wordt op het web heel wat afgeblogd door talloze foodies die allemaal hun enthousiasme voor goed eten delen, maar slechts weinigen bieden een zo compleet pakket als Koos Boertjens.

Koos is werkelijk een alleskunner en ‘alleskenner’. Hij weet niet alleen hoe je op een biologisch verantwoorde manier je groenten verbouwt, wat de beste kwaliteit zaden is of het beste teeltplan voor een optimale opbrengst, hij maakt als cateraar ook de lekkerste gerechten met deze groenten en deelt zijn kennis hierover met iedereen die als thuiskok beter wil leren koken. Ook weet Koos als oud-slager precies hoe je een mooi stuk biologisch vlees perfect bereid en hoe je dit combineert met de lekkerste groentegerechten.

Alle kennis die hij in zijn leven heeft opgebouwd komt samen in de diensten die Koos aanbied, van een cursus moestuinieren tot kookcursussen, workshops en biologische catering. Dit doet Koos onder andere voor particulieren zoals jij en ik: mensen die meer verantwoord willen eten maar niet goed weten hoe ze dit moeten doen. Daarnaast kunnen organisaties, bedrijven en scholen bij hem terecht voor zaken als productontwikkeling en educatie.

Kortom, allemaal mooie, lekker en leuke zaken. Te veel om op te noemen en zeker een reden om zijn website eens te bezoeken!