Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Wijn bestellen per fles

Bij de meeste wijnwebshops kunt u een wijn alleen per doos bestellen. Dat maakt online wijn kopen soms een hele gok. Want wat als de wijn niet bevalt?

Gelukkig loopt u bij Proef! Wijnwinkel geen overbodig risico. Bij ons kunt u namelijk elke wijn per fles kopen! Leuk om als cadeau te laten verzenden of natuurlijk om zelf eens een wijn uit te proberen.

Zelf uw pakket samenstellen

Wij vragen u dus niet om minimaal 6 flessen te bestellen. Met het oog op de verzendkosten kiezen de meeste wijnliefhebbers hier echter wel voor. U kunt in dat geval zelf uw wijnpakket samenstellen. Kies bijvoorbeeld 3 flessen rood en 3 flessen wit. Of 1 fles van een exclusieve nieuwe wijn en 5 van uw favoriete wijnen. Alle combinaties zijn mogelijk zolang ze in de volgende verpakking passen:

Welke bestelmogelijkheden zijn er?

1 fles
2 flessen
3 flessen
6 flessen
9 flessen
12 flessen
18 flessen

Verzending binnen 48 uur

We streven ernaar uw wijnbestelling binnen 48 uur te verzenden, waardoor u uw wijnen binnen 3 dagen in huis heeft. Mocht dit niet lukken, dan hoort u dat altijd vooraf van ons. Heeft u een spoedbestelling, geeft u dat dan aan ons door. We doen ons best de wijnen dan nog dezelfde dag te versturen! Neem hiervoor contact met mij op via info@proefdiepenveen.nl

Wilt u nu ook genieten van de lekkerste wijnen? Bestel dan vandaag nog bij Proef! Wijnwinkel