Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Proef!Wijnnieuws | BBQ-wijnen! | Najaar wijncursussen

Beste Wijnliefhebber, 

Het wordt volop zomer, tropisch zelfs. Daarom hebben we de lekkere zomerse Viognier van Castelnau deze hele maand nog in de aanbieding. Bovendien hebben we een aantal lekker BBQ-wijnen voor je, zowel rood, wit als rosé.

De zes BBQ-wijnen vormen tevens het Proef!Wijnabonnement ‘Zomer’, dat vanaf dit weekend voor je klaarstaat.Ook zijn de data van najaarscursussen bekend, wees er snel bij. Een mooie zomer! PS Morgen (Vrijdag 20 juni) zijn we pas vanaf 14.00 geopend.

Nog even dan: de Viognier van Domaine de Castelnau in de aanbieding!

Wegens succes tot einde juni verlengd: De scherpe aanbieding van de heerlijk frisse en zomerse Viognier van Domaine de Castelnau.
Eveneens verkrijgbaar: een voortreffelijke Chardonnay en dito Merlot/Cabernet Sauvignon van hetzelfde wijnhuis!
Nu van € 7,45 voor € 6,45. Per doos van 6 slechts € 5,95 per fles!

BBQ-wijnen
Het BBQ-Seizoen draait volop, lekkere wijn hoort daarbij!Niet te zwaar en toch stevig, daarmee wordt een mooi stuk vlees nog lekkerder. En een gegrild visje of in folie floreert bij een lekkere witte óf roséwijn.Een zestal favorieten heb ik voor je geselecteerd. En laat dat nu ook het Proef!Wijnabonnement ‘Zomer’ zijn! 

Wijnabonnement ‘Zomer’

Het Proef!Zomerpakket staat klaar! Een bijzonder pakket, met maar liefst vier nagelnieuwe wijnen in het assortiment. In wit een op en top zomerse ‘ICE Muscat’ uit de Languedoc, en een knisperende Verdejo uit Valdenpeñas. En in rood een kruidige, volle Spaanse ‘GSM’ blend, en een zwoele, volle Zuid Italiaan. Tel daarbij de heerlijke Rosé ‘Gris des Seigneurs’ uit de Provence en de stevige, stoere Syrah uit de Pays d’Oc en je kunt op avontuur. Genieten maar voor € 48,50. Een boekje met wijnbeschrijvingen komt erbij.  

Nieuwe Wijncursussen in het najaar!
De cursussen voor het najaar zijn gepland! Wees er snel blij want de belangstelling is nu al groot. De cursus ‘Ik weet wat van wijn’ (SDEN-1) wordt gehouden op woensdag 11 & 25 september en 9 oktober, van 20-22.30 uurKosten bedragen € 95, incl. cursusboekje. De vervolgcursus ‘Ik weet meer van wijn’ (SDEN-2) staat gepland op 16 & 30 oktober, 12 & 27 november en 11 december. De kosten hiervoor bedragen € 195,- excl. cursusboek à € 30,-

Zie voor meer informatie www.proefdiepenveen.nl/wijncursus

Heb je interesse, dan hoor ik graag van je!

Bezorgen & Webshop
Mocht u nou eens geen tijd hebben om wijn te halen, weet dan dat op de site  een groot deel van mijn assortiment te vinden is. Ook telefonisch, per whatsapp of e-mail kunt u uw favoriete wijnen bestellen. Grote kans dat u de wijnen dan al ‘s avonds in huis heeft! 

Agenda
– 22 juni: Midzomerfeest Diepenveen 
– 11 september: Start najaarscursussen 
– 3 november: Grote Najaarsproeverij

Hartelijke groet en graag tot ziens!

 Hartelijke groet,Bert Nollen