Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Wintersale | Warme Winter Wijnen | Wijncursussen

Beste wijnliefhebbers,
De dagen worden langer, wellicht dat het nog een beetje winter wordt, maar het voorjaar komt eraan.
Een mooie periode om nog te genieten van lekkere volle rode en rijke witte wijnen. 

Wijnen van de maand Februari: ‘O’ – serie van Emiliana, Chili.
De populaire wijnen uit de biologische ‘O’-serie van Emiliana zijn maandwijn voor februari!

Verkrijgbaar als Chardonnay, Sauvignon Blanc, Viognier en Gewurztraminer in wit. En in rood als Carmenère, Pinot Noir en Winemakers Blend (Syrah/Cabernet/Merlot). Nu in februari van 7,95 voor 7,50. De doosprijs is slechts 6,95 per fles.

Wijncursus ’Ik weet meer van wijn’ : nog enkele plaatsen
Ook dit voorjaar kun je weer deelnemen aan een van de populaire wijncursussen.
De data voor de vervolgcursus ‘Ik weet meer van Wijn’ (SDEN-2) zijn de donderdagavonden 7 & 21 maart, 4 & 18 april en 9 mei.
Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij.

Ook heb ik een tweede beginnerscursus ‘Ik weet wat van wijn (SDEN-1) ingepland op de woensdagen 22 mei en 5 & 19 juni.De kosten voor SDEN-1 bedragen € 90,- . Voor SDEN-2 zijn de kosten € 195,-  exclusief het cursusboek ‘Ik weet meer van Wijn’ à € 25,-

Warme Winter Wijnen
Een stoere Syrah (prijswinnend in het PersWijn Wijnconcours) of een houtgelagerde Merlot: echte winterwijnen zijn het. De gerenommeerde wijnmakers van Chateau Camplazens en Domaine Terres Georges uit de Pays d’Oc staan er voor in: krachtig, kruidig en toch elegant. 
Heerlijk in de avond en bij het haardvuur.   

Wintersale!
Om ruimte te maken voor nieuwe wijnen en nieuwe jaargangen zijn er nog mooie koopjes te vinden in de ‘winterwijnsale’.Voor diverse wijnen geldt 2e fles voor 1/2 prijs, enkele wijnen zijn 1+1 gratis!  

Onderzoek door Saxion studenten
Op de oproep in december om mee te doen aan een marktonderzoek voor Proef! door 3 Saxion studenten hebben bijna 100 klanten gereageerd. Bedankt daarvoor! 
De resultaten van het onderzoek, waaraan ook bijna 400 respondenten via andere kanalen hebben meegedaan, zijn goed bruikbaar in mijn plannen voor de volgende 5 jaar! Plezierig waren de conclusies dat relatief veel mensen Proef! al kennen, en dat veel klanten (u dus…) positief zijn over assortiment (wel blijven vernieuwen!), het advies (wijn-spijs!) en de diverse activiteiten (mag best meer!). Ook blijkt er veel interesse te zijn om kennis over wijn te vergroten. Met de cursussen en proeverijen spelen we daar al aardig op in, we zullen hier bijvoorbeeld mini-masterclasses aan toe gaan voegen. Met diverse andere conclusies en concrete tips & suggesties ga ik met genoegen aan de slag!

Nogmaals bedankt en de drie wijnpakketten worden dit weekend verloot 

Agenda
– 22 februari: Wijnabonnement Februari staat klaar
– 7 maart: Start cursus ‘Ik weer meer van Wijn’ (SDEN-2)
– 19/20 april: Paaswijnen Proeverij
– 22 mei: Start cursus ‘Ik weet wat van Wijn’ (SDEN-1)

Hartelijke groet en graag tot ziens!
Bert Nollen