Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Wintersale | Alcoholvrije wijn | Maandwijn

Het nieuwe jaar is weer van start, traditioneel begeleid door goede voornemens?! Zo hoor ik velen over alcoholvrije wijnen.

En over wellicht wat minder wijn, maar dan wel echt lekkere wijn drinken. Dat laatste is natuurlijk altijd een goed plan! Met genoegen constateer ik ook dat de vele wijncursisten avontuurlijker en gevarieerder wijn gaan drinken. Want er gebeurt genoeg in de wereld van de wijn! 

Zo neemt het aandeel biologische wijnen nog steeds toe, en leveren ook steeds meer autochtone druivenrassen uit diverse Europese landen verrassende wijnen.Vergeet ook de bijzondere ‘orange wines’ niet: witte wijnen gemaakt op de manier van rode wijn. Een unieke ervaring om te drinken.

Redenen genoeg dus om in 2020 verder op wijnavontuur te gaan! 

Wintersale

Om ruimte te maken voor nieuwe wijnen is de traditionele WinterSale weer gestart.Voor diverse wijnen geldt nu 2e fles halve prijs, of bij een doos van zes: 4+2 gratis!Kom een kijkje nemen op de SaleTafel!   

Laatste weekend Errazuriz-actie

Tot en met zaterdag 18 januari loopt de Errazuriz introductie actie nog!De geliefde MAX Reserva wijnen (Chardonnay, Cabernet Sauvignon en de ‘GSM’) zijn nog van 14,95 voor 12,95 te koop. Doosprijs zelfs slechts 11,95 per fles.

De Estate Wijnen (Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon en Carmenère) zijn nog van 9,95 voor 7,95 en per doos voor 7,50 per fles.

Wijn van de maand

Onverminderd populair: wijnen van één druivenras, de zgn. ‘Cépagewijnen’. Nu uit onze eigen import, drie wijnen van Alma Cersius (Pays d’Oc).De Sauvignon Blanc, de Viognier en de rode Cabernet Sauvignon. ‘Met de ogen dicht herken je de druif!’ 
Normaal 6,95, nu 5,95 per fles en slechts 5,50 bij een doos van zes. 

Alcoholvrije wijn
Het is meer dan een hype, het is een stevige trend aan het worden: alcoholvrije wijn.Het valt alleen nog niet mee ook lekkere alcoholvrije wijn te vinden. 
U herinnert zich vast dat het ook jaren heeft geduurd voordat er fatsoenlijk 0%-bier te verkrijgen was.Op dit moment worden er flinke stappen gezet in de 0%-wijnen, en er zijn steeds betere wijnen te vinden. Deze week heb ik op de Wineprofessional in Amsterdam het nodige geproefd – vanaf volgende week in de winkel!

Kom gerust eens proeven, ook als u met de auto bent.

Extra wijncursus gepland!
De eerste wijncursus ‘Ik weet wat van Wijn’ (SDEN-1) dit jaar zat al snel vol. Vandaar dat ik een nieuwe heb ingepland. En wel op 13 mei, 27 mei en 10 juni. De kosten bedragen 95€, incl. cursusboekje. De cursus ‘Ik weet meer van Wijn’ staat gepland op 4 en 18 maart, 1 en 15 april en 6 mei. De kosten bedragen 195€ excl. cursusboek à 30€.

Wilt meer informatie of aanmelden, dan hoor ik graag van u.
Graag tot ziens! 
Hartelijke groet,  Bert Nollen