Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Wijn laten bezorgen

Alle wijn die u bestelt bij Proef! Wijnwinkel zullen wij vanzelfsprekend laten bezorgen door een professionele logistieke dienstverlener. Uw wijn wordt daarvoor in speciale dozen verpakt om het risico van kapotte wijnflessen zoveel mogelijk te voorkomen.Tijdens het afrekenen kunt u kiezen voor thuisbezorgen van de wijn, maar u kunt ook een afwijkend bezorgadres opgeven zodat u de wijn altijd op het gewenste adres ontvangt en niet achteraf nog voor vervoer moet zorgen.

Net als bij de meeste webshops waar u wijn kunt bestellen via internet zijn er kosten verbonden aan het laten bezorgen van wijn.

Wijn laten bezorgen voor slechts €7,50

Om de bezorgkosten zo laag mogelijk en overzichtelijk te houden kiezen wij ervoor om standaard één tarief in rekening te brengen. Dit tarief bedraagt € 7,50. Als uw bestelling meer dan € 150 bedraagt worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Vanwege het standaardtarief om wijn te laten bezorgen, bestellen veel van onze klanten 12 of meer flessen per keer. De bezorgkosten per fles zijn dan slechts € 0,62 en bij 18 flessen bedragen de extra kosten per fles nog maar € 0,41.

Binnen de gemeente Deventer is levering gratis. De minimale bestelgrootte is dan 12 flessen of € 90,-
Op basis van uw postcode kunt u in het bestelscherm kiezen voor Lokale bezorging (gratis).

Restitutie of nazending

Wijn kopen via internet is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld dankzij het vertrouwen van wijnliefhebbers in hun leverancier. Ook bij Proef! Wijnwinkel doe we er alles aan om uw wijn op tijd en in goede conditie te laten bezorgen. Mocht er onverhoopt iets fout zijn gegaan laat het ons dan weten. In dat geval zullen wij zorgen voor restitutie of nazending van kapotte flessen.