Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Bijzondere cadeaus

Zijn jullie 1 jaar samen? Bent u op zoek naar een speciaal en persoonlijk cadeau voor ouders of vrienden die 12 ½, 25 of 40 jaar getrouwd zijn? Wellicht viert u uw pensioen?

Een cadeau dat de zintuigen prikkelt

Een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk of een huwelijksjubileum, pensioen of verjaardag vraagt om een bijzonder cadeau. Een cadeau dat de zintuigen prikkelt en de emoties raakt. Wijn is hiervoor bij uitstek geschikt, en zeker de bijzondere wijncadeaus van Proef! Wijnwinkel.

Fijne selectie wijnen van bijzondere wijnhuizen

We hebben een fijne selectie wijnen samengesteld van bijzondere wijnhuizen, allemaal toppers met bewezen kwaliteiten. Tongstrelende en prijswinnende wijnen die u meenemen naar de wereld van exclusieve wijnen van luxe wijnhuizen. Voor het wijncadeau ga je echt even zitten. ‘s Avonds bij een mooi diner gaat de eerst fles open, het begin van een onvergetelijk moment met familie en vrienden!

U heeft keuze uit geselecteerde wijnen uit Frankrijk en Italië.

Frankrijk – Bordeaux

Bordeaux is dé wijnregio van de wereld en deze chateaus zijn nog altijd toonaangevend als het gaat om kwaliteitswijnen. Een bijzonder cadeau voor wijnliefhebbers. Onder het genot van een goede fles Bordeaux kan de gelukkige ontvanger terugkijken op een huwelijk van misschien wel 25 of 40 jaar. Maar ook als een stel pas 1 jaar samen is dit een geweldig cadeau om te geven.

Italië

Italiaanse wijnen zitten vol van het leven en kenners zien het onmiddellijk: dit luxecadeau bestaat uit zes rode Italiaanse wijnen van enkel speciaal geselecteerde tophuizen.U vindt in het pakket een fijne Amarone, sublieme Barbaresco en een voortreffelijke Barolo. Daarnaast eigen import van Malacari dat naam heeft gemaakt met de gelimiteerde Grigiano, de beste Pinot Nero van Italië NOIR van Tenuta Mazzolino en tot slot de begerenswaardige Valletta van Gagliole uit Toscane.

Wilt u meer weten over de bijzondere cadeaus van Proef! Wijnwinkel? Het is ook mogelijk om zelf een wijnpakket samen te stellen. Stuur een e-mail naar info@proefdiepenveen.nl voor meer info.