Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Maandwijn | Wijnabonnement | SALE: laatste week

Beste Wijnliefhebbers,
Met dry-january achter de rug, carnaval op komst en narcissen in volle bloei, hoogste tijd voor lekkere wijn. Het nieuwe Proef!wijnpakket Februari is er weer, we hebben een fijne wijn van de Maand en er zijn nog diverse spannende wijnen in de RestantenSale.
Genoeg weer te ontdekken! En wil je nog meer, schrijf je gerust in-  zoals al velen deden – voor een leuke en leerzame wijncursus.

Wijn van de maand uit Portugal

wijn van de maand uit Portugal rode Esporão colheita tinto en de witte Colheita branco

Twee heerlijke Portugese wijnen van Esporão zijn onze wijn van de maand.
De rode Esporão colheita tinto, levendig, fruitig met ‘bite’. Heerlijk bij stoofpotje, tapas, kaasplankje… En de witte Colheita branco, met wit fruit, citrus en iets romige structuur een breed inzetbare smaakvolle wijn.

Bij de borrel, een visje, pasta met witte saus…Normaal 10,95 per fles, nu voor 9,95 en bij een doosje van 6 slechts 8,95 per fles! Kom gerust proeven.  

Wijncursussen: SDEN1, 2 én…3!
In mei gaat weer een beginnerscursus ‘Ik weet wat van Wijn’ (SDEN1) van start. De cursusdata zijn 13 mei, 27 mei en 10 juni. De kosten bedragen 95€, incl. cursusboekje. De cursus ‘Ik weet meer van Wijn’ (SDEN2) staat gepland op 4 en 18 maart, 1 en 15 april en 6 mei. De kosten bedragen 195€ excl. cursusboek à 30€. Hier zijn nog een paar plaatsen vrij.

Begin deze maand hebben acht enthousiaste wijncursisten in Diepenveen examen gedaan voor het SDEN-2 diploma. Iedereen is geslaagd, vaak met een 9 of meer! En mede daarom gaat in september – mits voldoende belangstelling – voor het eerst ook een cursus ‘Ik weet veel van Wijn’ (SDEN-3) van start! De data worden binnenkort bekend. Heb je interesse of wil je meer informatie, laat het weten via info@proefdiepenveen.nl of bel me op 06-22933770. Of kijk op www.proefdiepenveen.nl/wijncursus

Proef!Wijnabonnement ‘Februari’ staat klaar!

wijnabonnement februari

Het eerste Proef!wijnpakket van dit jaar staat weer klaar voor de abonnees. 
En natuurlijk ook als je geen abonnement verkrijgbaar. Zes zeer diverse lekkere wijnen, om de winter uitgeleide te doen. Voor slechts 48,50€ én een boekje met de wijnbeschrijvingen.

Laatste week ‘Winter’Sale…

wijnaanbiedingen

Nog tot eind februari ruimen we een flink aantal wijnen op. Om plaats te maken voor nieuwe aanwinsten! Diverse leuke wijnen staan voor 2+1 gratis of zelfs 1+1 gratis op de ‘Winter’Sale-tafel.    

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,  Bert Nollen