Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Scaia wijn vd maand | wijnabonnement | nieuwe wijnen

Beste wijnliefhebbers,
Tussen de regen door schijnt het voorjaar! Tijd van nieuw leven én van nieuwe jaargangen van de lekkerste wijnen. Tijd ook om lekker te genieten van het voorjaar in het glas. 

Wijn van de maand: Scaia Bianca – Veneto (Italië)

Het voorjaar in het glas! Met de heerlijke en bij velen geliefde Scaia bianca!Verleidelijk geurend, rijk van smaak met veel wit fruit en fijne kruidigheid en een weldadige afdronk.Dat typeert deze wijn van de Chardonnay en Garganega druiven, uit de heuvels bij Verona.Nu van 11,25 voor 10,25; bij een doos van zes slechts 9,25 per fles. 

Nieuwe wijnen op komst!
Februari en maart zijn traditioneel de maanden dat wijnboeren hun nieuwe wijnen en jaargangen presenteren. Vrijwel elke week zijn er boeiende proeverijen bij importeurs en ook zijn er de nodige beurzen.Volgende week is de Prowein in Düsseldorf, de grootste wijnbeurs ter wereld, waar ruim 6000 wijnboeren aanwezig zijn.Natuurlijk ben ik daarbij, om relaties te versterken met ‘mijn wijnboeren’ en veel, heel veel wijn te proeven.Uiteraard informeer ik u straks om met de nieuwe vondsten kennis te komen maken!  

Wijnabonnement februari/maart
Het Proef!Wijnabonnement wint nog steeds aan populariteit.  Wellicht ook iets voor u: elke twee maanden zes verschillende flessen wijn voor 48,50€.Voorzien van een digitaal boekje met beschrijvingen en een kortingsvoucher van 10% voor uw volgende wijnaankoop. Zo organiseert u zomaar uw eigen proeverij thuis! De foto hieronder toont de wijnen uit het nu verkrijgbare pakket van februari/maart.      
 


Bezorgen & Webshop
Mocht u nou eens geen tijd hebben om wijn te halen, weet dan dat de website www.proefwijnwinkel.nl  een groot deel van mijn assortiment te vinden is. Ook telefonisch, per whatsapp of e-mail kunt u uw favoriete wijnen bestellen. Grote kans dat u de wijnen dan al ‘s avonds in huis heeft! Schroomt u niet! 

Nieuwe Wijncursus ’Ik weet wat van wijn’.
De populaire beginnerscursus ‘Ik weet wat van wijn (SDEN-1) wordt weer gehouden op woensdagen 22 mei en 5 & 19 juni.Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. De kosten voor SDEN-1 bedragen € 90,- . De cursus ‘Ik weet meer van Wijn’  (SDEN-2) is net van start gegaan. Deze wordt weer ingepland in het najaar. Stuur voor meer info een mail of kom langs in de winkel. Bellen kan natuurlijk ook!

Agenda– 21 maart: Cursus ‘Ik weer meer van Wijn’ (SDEN-2)- 19/20 april: Paaswijnen Proeverij- 22 mei: Start nieuwe cursus ‘Ik weet wat van Wijn’ (SDEN-1)- 14 juni: Wijn&Spijs kookworkshop, i.s.m. Kookstudio Boschloo

Hartelijke groet en graag tot ziens!
Bert Nollen