Corette Chardonnay

 9,25

Corette Chardonnay

 9,25

Weer een onderscheidende witte wijn van wijnmaker Badet Clément. Ditmaal een Chardonnay uit de Languedoc-Roussillon. En dat is een knappe prestatie want Chardonnay is toch wel de allerbekendste druif van de wereld!

Categorie: Tags: ,

De Corette Chardonnay is een buitengewoon smaakvolle Chardonnay met karakter uit de Languedoc-Roussillon.

De wijnen worden gemaakt door Badet Clément, van Catherine en Laurent Delaunay, een groot huis dat stamt uit Bourgogne, maar ook al tijden actief is in de Languedoc-Roussillon en de zuidelijke Rhône.Wijnhuis Corette laat hiermee andermaal zien dat de ene Chardonnay de andere niet is. Deze mooie wijn heeft een fonkelende goudgele kleur en geurt fris in het glas met frisse tonen van peren en groene appel.

Wijnhuis Corette heeft een achtergrond in de Bourgogne en dat komt helemaal terug in de manier waarop deze topper wordt gemaakt. Volgens het aloude familierecept rijpt een deel van de druiven in eikenhouten vaten. In de smaak maakt deze Corette alle belofte waar. Elegant en mondvullend met subtiele smaken van abrikoos, vanille en eiken.

Heerlijke wijn die het goed doet als aperitief en uitstekend combineert met visgerechten, gevogelte, pasta en rijpe witschimmelkazen.

Zoek je favoriete wijn

  • Categorie

  • Herkomst