Domaine Tropez Crazy Tropez Rose

 8,95

Domaine Tropez Crazy Tropez Rose

 8,95

Vakantie in een glas! Fris en fruitig met aroma’s van rijpe aardbeien, framboos en zomerkruiden. De smaak doet je denken aan zwoele zomeravonden op een Frans terras, vol met bramen, zwarte bessen en zelfs een lichte mintsmaak. Heerlijk om met vrienden te drinken, en te genieten van en lichte lentemaaltijd of frisse zomersalade.

Categorie: Tag:

Crazy Tropez Rosé is een wijn van Domaine Tropez en gemaakt door Grégoire Chaix. Deze Franse wijnmaker is bovendien eigenaar van ‘Bar du Port’ in Saint-Tropez. Hij heeft een geweldige smaak voor opvallende wijnen, en hij overtuigt ook weer met deze rosé. Het is een frisse blend van Grenache, Cinsault en Syrah. De opvallende kleur is typisch ‘Provence rosé’. Dat wil zeggen niet dieproze maar eerder licht zalmroze. Veel mensen die Crazy rosé niet kennen zijn in eerste instantie zelfs verbaasd over de licht kleur, maar aan de smaal ligt het in ieder geval niet.

Want die smaak is alles wat je van een trendy rosé mag verwachten. Vakantie in een glas! Fris en fruitig met aroma’s van rijpe aardbeien, framboos en zomerkruiden. De smaak doet je denken aan zwoele zomeravonden op een Frans terras, vol met bramen, zwarte bessen en zelfs een lichte mintsmaak. Heerlijk om met vrienden te drinken, en te genieten van en lichte lentemaaltijd of frisse zomersalade.

Kenmerkend van deze Franse rosé is tot slot het lage sulfietgehalte, wat goed nieuws is voor mensen die op zoek zijn naar een wijn met weinig sulfiet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Domaine Tropez Crazy Tropez Rose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zoek je favoriete wijn

  • Categorie

  • Herkomst