Proef! Wijnwinkel. Genieten van een goed glas wijn

Over Proef

Welkom in de wijnwebshop van Proef! Wijnwinkel in Diepenveen.

In deze webwinkel vindt u een selectie van de wijnen van Proef! Wijnwinkel in Diepenveen.

In de winkel zelf treft u een ruim assortiment van bijna 500 wijnen en ook een mooie selectie gedistilleerd (whisky, jenever, cognac etc.).

Voor meer informatie over de winkel, ga naar www.proefdiepenveen.nl.
Daar vindt u ook informatie over de wijncursussen en wijnproeverijen.

De winkel aan Dorpsstraat 1 is normaal geopend op woensdag- en  donderdagmiddag van 13-18 uur, vrijdag van 9.30 – 18 uur en zaterdag van 9.30 – 17 uur.

In deze webwinkel vind u vooral Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen. Vaak afkomstig van kleinere wijnhuizen en veelal uit eigen import. Daarnaast is er een mooie sortering wijnen uit Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en Nieuw Zeeland.

Talloze wijnen in de shop hebben lovende kritieken van wijnconnaisseurs ontvangen en altijd zijn het wijnen die graag worden gedronken door onze klanten.

Staat de wijn die u zoekt er niet tussen? Laat het me weten, wellicht is de wijn wel in de winkel voorradig en anders ga ik graag voor u aan de slag!

Wijn bestellen per fles

Bij de meeste wijnwebshops kunt u een wijn alleen per doos bestellen. Dat maakt online wijn kopen soms een hele gok. Want wat als de wijn niet bevalt? Gelukkig loopt u geen overbodig risico want je kan namelijk elke wijn per fles bestellen!